We vinden het jammer om te horen dat je overweegt om je lidmaatschap bij onze vereniging op te zeggen. Als je toch besluit om je lidmaatschap te beëindigen, begrijpen we dat natuurlijk volledig.

Om je lidmaatschap op te zeggen, vragen we je om het Opzeggingsformulier in te vullen. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie verstrekt, zodat we je opzegging correct kunnen verwerken. Vergeet niet om ook de reden voor je opzegging te vermelden, zodat we eventuele feedback kunnen gebruiken om onze diensten te verbeteren.

Zodra we je opzegging hebben ontvangen, sturen we je een bevestigingsmail ter bevestiging van de opzegging. Let op dat je lidmaatschap automatisch wordt beëindigd aan het einde van de lopende termijn. De termijn van een halfjaar lidmaatschap gaat in op 1 januari of 1 juli na de aanmelding. Opzeggingen moet 1 maand voor het eind van de termijn binnen zijn, dus voor 1 december of 1 juni. Mocht het niet binnen het termijn zijn, dan kun je dus pas per volgend jaar opzeggen.

De reden hiervoor is dat wij als vereniging ook dingen van te voren vast moeten leggen. Huur van de accommodatie, maar ook het inhuren van de trainers. Om aan de verplichtingen te kunnen voldoen hanteren wij dus deze regel.

Als je vragen hebt over het opzeggen van je lidmaatschap of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. We willen je bedanken voor je lidmaatschap en de tijd die je hebt doorgebracht bij onze vereniging. We wensen je het allerbeste in de toekomst, zowel op sportief gebied als daarbuiten.

Scroll naar boven