Een vereniging kan niet bestaand zonder een goed  functionerend bestuur. Daarom willen we graag onze bestuursleden aan u voorstellen. Ze werken hard om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat onze leden een geweldige ervaring hebben. Hieronder kunt u meer lezen over de mensen die onze vereniging leiden.

2300800-POIESZ_JSA_2024_INSCHRIJVINGSFASE_HEADER-5defA

Inge Bouma (Voorzitter)

Mijn naam is Inge Bouma en ben getrouwd met Michiel Bouma. Wij hebben vier kinderen Merle,
Esmée, Tim en Tess. In 2003 ben ik in Rutten komen wonen aan het IJzerpad.

Al onze kinderen zijn lid geweest van Salto en hebben met veel plezier bij Salto geturnd. Op dit moment turnen Merle en Tess nog bij Salto. Sinds 2016 ben ik lid van het bestuur geworden. Op dit moment vervul ik de rol  van voorzitter.

Achter de schermen valt er veel op mijn bordje maar dit doe ik met plezier. Zo
nu en dan ben ik nog te vinden in de zaal. Het organiseren van activiteiten is mij op het lijf
geschreven. Het organiseren van een uitvoering doe ik dan ook met veel plezier en passie. Het
samenwerken met de kinderen en leiding om voor iedereen iets moois neer te zetten vind ik leuk om
te doen en daar geniet ik van.

Attsje Nijenhuis (Secretaris)

Ik ben Attsje Nijenhuis.
Getrouwd met Sander Nijenhuis en samen hebben we 3 kinderen, Marrit, Sven en Twan.
Sinds 2014 zit ik in het bestuur van Salto. Samen met Cora Ebbers, Anca Miedema, Karin Verlouw en Chris Backx van ASV hebben we Salto nieuw leven ingeblazen.

Vroeger heb ik zelf ook veel geturnd wat ik ontzettend leuk vond. Hierdoor vind ik het nog steeds erg leuk om ook mee te helpen in de lessen als ik daarvoor tijd heb. Ook het mee gaan op wedstrijden is altijd erg gezellig samen met de kinderen! Naast het helpen in de lessen ben ik ook secretaris van Salto. Ik hou onder andere de ledenadministratie bij.

Sandra Schrijver (Penningmeester)

Hallo, ik ben Sandra Schrijver en ik ben al ruim 9 jaar de penningmeester van SALTO. Ik
woon sinds eind 2003 in Rutten en ik werd benaderd door Attsje of geen penningmeester
wilde worden van de gymvereniging. Hier heb ik wel even over na moeten denken omdat ik
geen kind had die op gym zat. Ik heb vroeger zelf wel op gym gezeten en ook wel recreatief
wedstrijden geturnd.

Ik heb vroeger ook als voorturnster meegeholpen en gaf ik kleutergym lessen. Ik heb de
opleiding sport en spelleidster gedaan en ben ik gediplomeerd wandeltrainer. Nu ben ik ook
regelmatig in de gymzaal aanwezig om mee te helpen tijdens de lessen en val ook wel eens
in, als één van onze juffen afwezig is.

Ik werk als financieel administratief medewerkster en personeelsfunctionaris. Verder ben ik
raadslid van onze mooie gemeente Noordoostpolder en hang ik, zoals 1 van onze leden zo
mooi zei, aan de muur in de hal van het gemeentehuis.

Angela Huijben-de Waal (Algemeen Bestuurslid)

Ik ben Angela Huijben-de Waal. Ik ben 43 jaar, woon in Bant, getrouwd met Koen en moeder van drie kinderen (Carlijn 14, Tygo 12 en Nikki 9).
Ik werk als Quality Checker KYC NCTO bij ABN AMRO. Hierbij controleer ik de risicoinschatting van analisten van klanten onder andere op het gebied van witwassen en terrorismefinanciering.
Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd (als die er is) kleding en andere cadeauartikelen te bedrukken en te voorzien van eigen teksten en plaatjes.

Ik hou van sporten zowel actief als passief. In het verleden ben ik zelf actief geweest met tennis en voetbal. Daarnaast heb ik ook jaren geturnd bij SC Bant. Op dit moment ben ik nog actief met volleybal bij Trivia. In het verleden heb ik een bestuursfunctie bij de feestcommissie in Creil en bij de OMNI vereniging van SC Bant mogen bekleden. Nadat Carlijn is gaan turnen ben ik meer betrokken geraakt bij Salto en ben ik vervolgens gevraagd het bestuur te ondersteunen. Trots ben ik op het 10 jarig bestaan van Salto Rutten en de start van Salto in Bant in 2022 en hoop dat dit kan blijven bestaan.
Na de corona jaren vind ik het vooral mooi om te zien wat voor ontwikkeling de kinderen blijven maken en dit inmiddels ook weer op wedstrijden kunnen en mogen laten zien. Zo laten we iedereen genieten van deze mooie sport.

Tamara Gaus-Dijkstra (Algemeen Bestuurslid)

Ik ben Tamara Gaus-Dijkstra, een inwoner van Rutten sinds 2014. Samen met mijn echtgenoot Serge Gaus en onze twee levendige kinderen, Guusje en Djurre, genieten we volop van het leven in dit prachtige dorp.

Guusje is helemaal in haar element bij Salto. Ze traint enthousiast in de selectie en neemt deel aan wedstrijden, waar ze echt van geniet. Haar passie voor gymnastiek heeft me geïnspireerd om meer betrokken te raken bij de vereniging.

Toen ik werd gevraagd om deel uit te maken van het bestuur, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Vrijwilligers zijn essentieel voor het succes van elke vereniging, vooral in een klein dorp als Rutten. Dus natuurlijk heb ik meteen ja gezegd!

Ik kijk ernaar uit om de komende jaren Salto te ondersteunen waar ik kan, zodat alle kinderen hier de kans krijgen om te groeien en te bloeien in een geweldige gymnastiekomgeving.

Laten we samen Salto nog sterker maken en blijven bouwen aan een warme en ondersteunende gemeenschap voor al onze leden.

Scroll naar boven