Ons Team

Bij Salto hebben wij trainers en vrijwilligers die er elke keer weer voor gaan om de gymnastiek les een feestje te maken. We stellen ze graag aan u voor

Anneke Gorter Dooper

Ik ben Anneke Gorter Dooper en ben trainster bij gymvereniging Salto Rutten.
Ik geef op vrijdagochtend de peutergym in het Klavier en op vrijdagmiddag de kleutergym en de recreatiegymlessen aan de kinderen van groep 3 t/m 8 en vo in de Kwartslag.

10 jaar geleden ben ik samen met Jan Willem ik Rutten komen wonen. Inmiddels wonen we met een gezin van 4 aan de Ambachtstraat in Rutten. Mijn dochter Emma en mijn zoon Foss gymmen ook bij Salto! Toen ik in Rutten kwam wonen was er al een tijdje geen gymvereniging meer. Er kwam een bericht voorbij dat ze Salto Rutten weer wilden opstarten en dit was voor mij een mooie kans om samen met het nieuwe bestuur een nieuwe start te maken met Salto!! 

Inmiddels zijn we al weer 10 jaar verder en ben ik nog steeds (tussen door even weg geweest) bij Salto Rutten. Ik ben opgegroeid in Wijckel en heb daar vanaf mijn 4 e altijd geturnd bij gymvereniging de Evenwichtsbalk in Balk. Hier ben ik blijven hangen en geef ik gym, turn en freerun lessen.

Na de middelbare school ben ik verder gegaan me een opleiding op het Cios richting turnklas. Hier heb ik mijn diploma’s behaald om te mogen lesgeven bij gymverenigingen. Na het Cios ben ik verder gegaan met de HBO opleiding docent bewegingsonderwijs op de Calo in Zwolle. Na 4 jaar heb ik mijn diploma behaald en ben ik bij verschillende verenigingen aan het werk gegaan. Hier heb ik mijn werk van gemaakt.

 

Ik vind het belangrijk dat kinderen in een dorp de mogelijkheid hebben om te sporten. Daarom hoop ik dat we met bestuur, leiding en leden gymvereniging Salto Rutten nog vele jaren draaiende mogen houden om zoveel mogelijk kinderen de basis van bewegen mee te kunnen geven!

Annemieke

Ik ben Annemieke en ik kom uit Lemmer. Van kinds af aan heb ik fanatiek geturnd, hier heb ik erg veel plezier aan beleefd. Tijdens mijn opleiding aan het cios heb ik leren lesgeven wat ik in de jaren daaropvolgend ben blijven doen en ontwikkelen. Ik ben vrij streng in de les, maar als je dat eenmaal gewend bent is er ook zeker ruimte voor grappen en grollen. 
Het geeft me een stukje ontspanning om met de kinderen bezig te zijn en te streven naar meer of beter. Tijdens de lessen wil ik iedereen de ruimte geven om te zijn wie ze zijn en er samen wat van de maken. De persoonlijke groei van de kinderen is net zo leuk om te zien als de motorische groei. 
Daarbij heeft Rutten een leuk team waar iedereen elkaar wil helpen en dat vind ik erg bijzonder en fijn. 

Charmaine

Ik ben Charmaine en ik geef de gymlessen op dinsdag in Bant en aansluitend de selectietrainingen samen met Annemiek op dinsdag in Rutten. Hoewel ik in Kampen woon, kom ik graag naar jullie toe om mijn passie voor gymnastiek te delen.

Ik heb zelf tien jaar lang turnen beoefend, wat mijn liefde voor de sport heeft aangewakkerd. Nu vind ik het geweldig om mijn kennis en ervaring door te geven aan anderen. Lesgeven geeft me veel voldoening. Ik heb niveau 2 van de KNGU-certificering behaald, wat mijn toewijding aan het vak laat zien.

Ik vind het leuk om kinderen te helpen met de vaardigheden, kracht en lenigheid, en vooral om plezier te hebben in de gymzaal

Scroll naar boven