Als vereniging zijn we enorm dankbaar voor de steun en het vertrouwen van DE GROENE AGRI. Hun betrokkenheid als hoofdsponsor bij onze missie en visie om gymnastiek toegankelijk te maken en te bevorderen binnen onze gemeenschap is van onschatbare waarde voor ons.

Het familiebedrijf DE GROENE AGRI is gevestigd in de Noordoostpolder te Rutten en is opgericht in 1972. Het bedrijf is gespecialiseerd in de op- en overslag van gekoelde en ingevroren producten en heeft een dusdanig lage CO2 uitstoot door de inzet van ca. 30.000 zonnepanelen met warmte terugwinning. Daarnaast staan zij als werkgever midden in de maatschappij en zijn zij een erkend leerwerkbedrijf voor de Beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

Klik voor meer informatie over dit mooie bedrijf op deze link : https://degroeneagri.nl/

Wilt u hier ook uw advertentie? Dat kan! Door te adverteren bij ons, draagt u direct bij aan onze missie om de sportieve ontwikkeling van onze leden te bevorderen en de toegankelijkheid van gymnastiek voor iedereen te waarborgen. Uw steun stelt ons in staat om niet alleen onze faciliteiten te verbeteren, maar ook om ons trainingsprogramma uit te breiden en nieuwe kansen te creëren voor onze leden.
Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om de beschikbare advertentiemogelijkheden te bespreken 

Advertentieruimte te huur

€ 25,00 per jaar (excl BTW)

Advertentieruimte te huur

€ 50,00 per jaar (excl BTW)

Scroll naar boven