Gymnastiek Vereniging Salto bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden!

Op 16 maart geven wij een speciale uitvoering ter ere van een decennium vol sprongen, flips en prestaties. We zijn verheugd om deze mijlpaal te vieren en willen dit moment graag met onze geweldige gemeenschap delen.

De festiviteiten vinden plaats in de Kwartslag van 18.00 tot 20.00 uur. Ouders, opa’s, oma’s, iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze feestelijke gebeurtenis.

De kinderen hebben goed geoefend ook tijdens de vakanties en zij zullen schitteren op de vloer en hun vaardigheden tonen in een reeks leuke optredens.

We geven een feestje voor de afgelopen 10 jaar en kijken uit naar nog vele mooie jaren!

 

Met feestelijke groeten,

Het team van Gymnastiekvereniging Salto

Het is weer tijd om je boodschappen te doen bij Poiesz en tegelijkertijd je steun te tonen aan onze fantastische gymnastiekvereniging, Salto! Elk jaar organiseert Poiesz Lemmer een geweldige sponsoractie waarbij je munten ontvangt bij je boodschappen.

Hoe werkt het? Het is simpel! Bij elke €10 aan boodschappen ontvang je een muntje. Deze munten kun je vervolgens in de speciale buis van Gymnastiekvereniging Salto doen, die je bij de ingang van de supermarkt vindt. Hoe meer munten we verzamelen, hoe groter het bedrag dat we kunnen sparen voor onze vereniging!

Met de opbrengst van deze sponsoractie kunnen we onze faciliteiten verbeteren, nieuwe apparatuur aanschaffen, maar ook de contributie voor onze leden zo betaalbaar mogelijk houden.

Dus kom naar Poiesz Lemmer, doe je boodschappen en vergeet niet om je munten in onze buis te stoppen.

Alvast hartelijk dank voor je steun en we kijken ernaar uit om je munten te ontvangen.

Scroll naar boven